!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Caroline - eniloraC -

Salatmix, avokado, cherrytomater, agurk, paprika og en ukjent saus(?)

Så i grunn utrolig udelikat ut med blitz..
Vi tok en spontantur til Holmenkollen etter kinoen, vi.

Uten ingrid.... som sitter igjen på Majorstuen alene... hoho, stakkars

Woop woop
Hei people! Nå, snart, skal jeg på kino med Ingrid og noen fler, er ikke helt sikker på hvor mange vi blir:) Vi skal i hver fall se new years eve, kozy!

De nye UGGene:):)

Hva skal dere i dag?
---

UGG
Hei dere. Tenkte jeg skulle vise dere litt av det jeg kjøpte i Sandvika og Oslo i idag. Det er salg over alt, helt sykt. Noen fler som har vært å shoppet i romjulssalget? Angrer på at jeg ikke kjøpte mer i grunn..


fra MOLS - 99 kroner for begge to (!!!!!!!!!!!) - skulle kjøpt fler...


bokstaver fra ålhus (?) - 149 kroner for alle sammen


skjerf fra beck söndergaard (ca 400) / earcuffs fra ginaTricot og glitter (rundt 50)

topp tra ginatricot // 64 kroner (salg!!)

Har forresten kjøpt meg UGG! Er storfornøyd :-)

De er mørkeblå, lave og kjempefine. Kjøpte de på shoebaloo til 1599! Kan vise de i morgen :-) For øyeblikket så er de ute og har nettopp blitt impregert? Gleder meg massemasse til å bruke de. De er så fine ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

kjøpt på ålhens til 50 kroner (?) kjempesøt :-)Og herregud, blogg.no laster opp bilder sånn hvert kvarter, har sittet å bjeffet på datamaskinen i langt over en time nå. Men det funker nå da? Tydeligvis

Nå skal jeg se fritt vilt 3 før jeg legger meg, dødssliten etter i dag. Nevnte jeg forresten at jeg sto opp klokken 0900 i en ferie?? Helt sykt..

 

 
Hei dere:) nå er jeg på vei hjem fra Oslo med Oline og Ingrid. Har ikke kjøpt så veldig mye, men kan vise dere etterpå. tror vi skal få gjester etterpå?

:-):-)

Btw, det innlegget her skulle egentlig bli postet for 2-3 timer siden, men blogg.no ville ikke samarbeide..
Hei! Jeg er ingrid, bestevennen til caroline. Caroline ville jeg skulle skrive et gjesteinnlegg, men jeg skriver dette innlegget fra iphonen, så det blir nok ikke så veldig bra. I dag har jeg og Caroline spilt cluedo og kortskalle, det var morsommere enn jeg trodde faktisk!

Etter jeg hadde vært med caroline, skullr jeg trene. Jeg hadde jeg mål om å trene i tre timer for å klare å få av meg all julematen, meeen det endte med ca. en halv time....jaja, vi får håpe det går bedre i morgen! Julen handler jo mest om maten, vennene og familien, så da får vi nyte den nå som den er her. Resten av ferien skal jeg være masse med vennene mine, og ikke minst slappe helt av og lade opp til et nytt halvår med sikkert enda mer helvete på skolen enn det har vært før! Å som jeg gleder meg...

Hva med dere, hva skal dere resten av ferien?
Gjett hvem som fikk mandelen i grøten? Meg!!! Wohooo

Meg og bror:)

Ha en fortsatt fin dag videre :-):-)
Har akkurat vært på besøk hos onkel Håkon, og må bare si at de har den sykeste julepynten noensinne, haha.

Haha, han er ikke helt god.. joda:-) Men tenk så dritt å sette opp alt, Gud for et slit.
Fuck blogg.no som sletter alt jeg skriver hele tiden! Vil bare ønske dere alle en god lille julaften, og håper dere har like mye julestemning som meg :-) Er ikke helt i form, men håper det kommer seg til i morgen. Nå er jeg på julegaveutlevering med familien forresten, koselig.

Sorry for dårlige bilder, men når jeg tar bilder med blitzen blir bildene rosa pga. dekselet. Men ha en fortsatt fin dag dere:)
Hei dere:) har prøvd å blogge fra mobilen i hele dag, men blogg.no-appen sletter alt jeg skriver hele tiden.. monsterirriterende.

Vil bare si at jeg er ferdig med alle julegavene for i år :) Utroooolig deilig! Glemte å ta bilde av julegavene før jeg sendte de bort da. Men men

Morgenkaffe på timian <3

Flinkaaa :) men nå skal jeg legge meg, har NULL energi igjen. Gikk akkurat opp for meg at om 24 timer er det julaften; dvs at det er lille julaften i dag:) Ehooo

Btw orket ikke lese igjennom innlegget, for nå skal jeg sove! Natta søtnoser:)
Akkurat nå er jeg på pysjamaspartey med ifp96 og Chrissyemm :-) Det tar av med wordfeud! Btw jeg vinnerrrr

Nå skal vi hoppe i loppekassa! <3 Natta alle mine lesere, dere er best
Eyo, i dag har jeg vært på julegaveshopping med Ingrid! Ble noen få gaver:) Nå skal jeg sove litt før jeg drar på sykehuset og besøker paps

Alle bildene jeg tar med blitz blir rød/rosa pga. dekselet. Supert!

Ha en fortsatt fin fredag dere<3 og unnskyld for mobilblogging!
Et bilde av bunaden du skal ha


Her er bunaden jeg brukte på konfirmasjonen min. Det er sånn standard-bunad som "alle" har, I know, men det er den bunaden farmor brukte da hun bar meg til dåpen, så den er litt spesiell :-)

Hvis det blir ny bunad, blir det i så fall den her:Den her er mamma sin, og jeg tror den er fra Vågå.
Endelig helg, herregud så deilig. Bommert at jeg er syk da. Btw er helt i lykkerus, fant nemlig ut i går at jeg skal ta av reguleringen om 26 dager(!!!), altså 4 januar. Kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg ♥♥♥♥♥♥♥♥ Å, det skal bli så deilig å ta tungen på tennene. Svarer forresten på spørsmålsruden enten senere i kveld, eller i morgen.Sukkererter ♥Fikk også nytt deksel av Ada i julegave i dag, elsker det!
Et bilde av din bestevenn
Ingrid, å du er så utrolig vakker, og jeg er utrolig takknemlig for å ha deg som bestevenn. Elsker at jeg kan være 100% meg selv med deg, uten at du dømmer meg. I love you.
Et bilde av dine søsken. Har ingen bilder av bare meg og mine søsken her, men har av hele familien;Min storebror Joachim på 27, pappa, meg, mamma og storebror Thor-Nicolay på 17.
Et bilde av deg som liten. Beklager for dårlig bilde, men det er det jeg har.Storebror og meg :)
Bare for å noe å blogge om de første ukene :)

dag 1 - Et bilde av deg selv som liten

dag 2 - Et bilde av det gamleste facebook bilde ditt

dag 3 - Et bilde av dine søsken

dag 4 - Et bilde av din bestevenn

dag 5 - Et bilde av lommeboken din

dag 6 - Et bilde av din handskrift

dag 7 - Noe du ikke forlater huset uten

dag 8 - Sangen du er hekta på nå for tiden

dag 9 - Et bilde av dagens outfit

dag 10 - Et bilde av kameraet du tar bildene med


weheartit.com

dag 11 - Et bilde av bunaden du skal ha

dag 12 - Et bilde av hunderasen du skal ha

dag 13 - 10 ting om deg selv

dag 14 - Dine favorittsko, kjoler og jakker

dag 15 - Lommeboken din

dag 16 - Mobilen din

dag 17 - Et bilde av deg selv for 3 år siden

dag 18 - Det du kjøpte sist

dag 19 - Parfymene dine

dag 20 - Noe du gruer deg tilhits